Over ons

De kunst van het coachen.

De essentie van coachen is het aangaan van echt contact. Emotioneel op elkaar afgestemd zijn. Verbinding maken op de diepere laag. Hierdoor kan vertrouwen ontstaan. Vertrouwen om eerlijk te zijn naar jezelf en de ander. Pas dan ontstaat de ruimte om samen te werken aan de belemmeringen die jij in je leven ervaart. Als coaches kunnen wij je helpen met navigeren; licht bijschijnen. Maar jij zit achter het stuur en bepaalt de bestemming.

Wij werken met verschillende coaches, allemaal met hun eigen expertise. Variërend van:

  • Systemisch coachen; gericht op het doorbreken van belemmerende patronen
  • Midlife Concerns 
  • Burnout 
  • Vitaliteit
  • Ondernemerschap
  • Psychodynamische therapie; traumaverwerking, regressie en EMDR 

Clingendael Coaching is opgericht door Fréderique van de Poll als spinoff van haar andere bedrijf Exploring Other Avenues (2018). Dat zich specifiek richt op het professioneel begeleiden van organisaties.

Fréderique heeft een bedrijfskundige achtergond en ruim tien jaar ervaring in verschillende directiefuncties binnen een corporate omgeving en scale-ups. 

“Om mij heen heb ik de afgelopen jaren mannen en vrouwen verzameld, die door hun eigen lessen en ervaringen ontzettend goed in staat zijn om andere te helpen. In de eerste plaats omdat iedereen professioneel is opgeleid binnen zijn of haar discipline. Maar bovenal omdat het allemaal mensen zijn uit de praktijk, die pas op latere leeftijd de overstap naar het coachen hebben gemaakt.

Wij weten hoe het is om wel of juist geen baan te hebben. Ondernemer te zijn, in loondienst of beide. In een politieke omgeving te moeten functioneren of juist in een platte hands-on organisatie. Start-up, Scale-up, familiebedrijf of non-profit. Er alleen voor te staan, of met een heel gezin.

Het is mijn droom om deze krachten te bundelen en voor iedereen die vastloopt de juiste match te vinden zodat je weer snel in beweging kan komen.”